AANMELDFORMULIER CREW BEVRIJDINGSFESTIVAL 2020

Bevrijdingsfestival 2020

Ha! Heel leuk dat je wilt komen werken op Bevrijdingsfestival Groningen. Hieronder een boel handige informatie. We hebben er zin in en hopen jij ook!Voor wie is dit formulier?

Dit formulier is voor iedereen die persoonlijk komt werken.

> Werk je voor een vereniging? Dan houdt de contactpersoon van jouw vereniging een lijst bij van iedereen die komt werken.
> Heb je al eerder voor het Bevrijdingsfestival Groningen gewerkt? Vul dan alsnog dit formulier in.

Kom je werken voor ons festival? Dan ontvang je van ons een vrijwilligersvergoeding. De hoogte van deze vergoeding hangt af van je functie en werktijden. Meer info daarover vind je hier.


Houd er rekening mee dat het festival van 12.00 uur tot 00.00 uur geopend is. Je kunt ingepland worden tussen ongeveer 11.00 uur en 02.00 uur. Heb je een voorkeur qua werktijd, geef dat dan bij de opmerkingen aan. Doen wij daarna ons best om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Contact information
*
*
*
*
*

De functies:

Team Horeca (5 mei)
Bier drinken is een serieuze aangelegenheid op de meeste festivals, zo ook op bevrijdingsfestival. Dus zoeken we toppers voor achter de bar. Horeca-ervaring is fijn (maar geen vereiste). hoe goed jij kan tappen kan je hieronder nog even aangeven.

Team Schoon (5/6/7 mei)
In team Schoon zorg je ervoor dat het festivalterrein en de omgeving daarbuiten schoon en netjes blijft. Je raapt bekers en verwisselt vuilniszakken. Je zit midden in het feestgedruis. Na ons festival hebben we ook een flinke groep schoonmakers nodig, dan ook tijd? Geef dat vooral aan!

Team Vliegende keep (5 mei)
Ben je flexibel en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken op meer dan één plek? Dan deze voor je, in team vliegende keep zal je ad-hoc klusjes uitvoeren waar ook maar nodig.Voorkeuren

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van 'allerliefst' naar 'liefst niet' (of eigenlijk gewoon 'iets minder graag'). We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar omdat het toch wat vraag en aanbod is, kan het zijn dat we jou moeten indelen bij jouw derde voorkeur.

Let op: het heeft geen zin om bij alle drie je voorkeuren hetzelfde neer te zetten. Daarvoor zijn we ongevoelig. #robot


*
*
*

Overige informatie
*
*

Heb je eerder op een festival of evenement gewerkt?

We gaan uiteraard heel zorgvuldig met jouw gegevens om. Alle data die we van jou ontvangen gebruiken we uitsluitend om jou beter te kunnen helpen als medewerker (informeren, indeling en roostering). De gegevens zijn enkel inzichtelijk voor Bevrijdingsfestival Groningen en In2Event (onze geliefde database) en worden twee jaar bewaard. Hierna vernietigen wij jouw gegevens. Check hier ons privacybeleid en de vrijwilligersovereenkomst. Vragen hierover? Stuur ze naar personeel@bevrijdingsfestivalgroningen.nl

*
POWERED BY